Van Kooten Staalbouw BV en Van Kooten Handel BV gaan over in nieuwe handen

CNC Machining, Welding & Construction

Begin 2018 zijn de familiebedrijven M. Van Kooten Staalbouw B.V. en Van Kooten Handel B.V. toegevoegd aan J. Peekstok Holding.

We bieden met deze strategische stap een grote meerwaarde voor onze klanten en medewerkers. Met de nieuwe combinatie en locatie is er de mogelijkheid om verder te investeren in technologie, professionaliteit, capaciteit en mogelijkheden.

De vorige, bevriende eigenaren hebben een mooie boodschap mee gegeven aan medewerkers, klanten en leveranciers:


Hendrik Ido Ambacht, 12 april 2018

Betreft: Van Kooten Staalbouw BV en Van Kooten Handel BV gaan over in nieuwe handen

Gewaardeerde relatie,

Na decennialange opbouw en uitbreiding hebben wij, Jaap en Peter van Kooten, op 29 maart 2018 onze ondernemingen M. van Kooten Staalbouw BV en van Kooten Handel BV verkocht aan J. Peekstok Holding BV in Ridderkerk. Deze holding wordt geleid door Johan Peekstok en is het moederbedrijf van Peekstok Engineered Quality. Deze onderneming is gespecialiseerd in hoogwaardige verspanende bewerkingen voor Offshore, Scheepsbouw en Apparatenbouw.

De overname van de bedrijfsactiviteiten is een mooi resultaat van de oude vriendschap tussen de families van Kooten en Peekstok en wordt door alle partijen een warm hart toegedragen.

De activiteiten van Peekstok Engineered Quality zullen in de loop van 2019 verplaatst worden naar de locatie Grotenoord 45-47 in Hendrik Ido Ambacht, waar de gezamenlijke lange termijn strategie van groei in werkgelegenheid, technologie en professionaliteit geïntegreerd vorm zal krijgen. Daarbij willen we graag de samenwerking met medewerkers, klanten en leveranciers op vertrouwde wijze voortzetten.

We hebben het volste vertrouwen dat het familiebedrijf met de nieuwe eigenaar op goede en passende wijze wordt voortgezet en bedanken alle relaties voor het in ons gestelde vertrouwen en de prettige samenwerking. Wij blijven nog enige tijd verbonden aan van Kooten Staalbouw BV en van Kooten Handel BV om de overgang voorspoedig te laten verlopen.

Indien u vragen of opmerkingen heeft, neem dan gerust contact met ons op.

Met vriendelijke groet,

Jaap van Kooten, voormalig eigenaar

Peter van Kooten, voormalig eigenaar

Piet van der Stelt, teamleider Van Kooten Staalbouw B.V

pvds@vankootenhandel.nl, 078-681 45 83

Piet Batenburg, verkoop/werkvoorbereiding Van Kooten Handel BV

     pb@vankootenhandel.nl, 078-681 73 03

Johan Peekstok

johan.peekstok@peekstok.nl, 0180-41 96 00